Канал 3Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев сподели първите си впечатления след равенството

...
Канал 3Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев сподели първите си впечатления след равенството
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: През първото полувреме това беше имитация на Лудогорец

Канал 3

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев сподели първите си усещания след равенството 0:0 срещу ЦСКА-София в конфликта от 28-ия кръг на Първа професионална лига.

“Съжаляваме, че ги изпуснахме. През второто полувреме стояхме по-добре. През първото полувреме това беше реплика на Лудогорец. Бях малко по-нервен, не бях спокоен в съблекалнята. Доста от дълго време не ми се беше случвало. Радвам се, че второто беше радикално друго. Трябва да съжаляваме ”, стартира треньорът на “орлите ”.

“Определено Попа освежи играта на тима. Липсата на някои футболисти си оказа въздействие. В нападателен проект ресурсите ми бяха лимитирани. С Манолев приказвах персонално аз. Мое е решението да не е в групата. Той не заслужаваше помията, която се изля върху него. Реших да му спестя нова такава ”, приключи Стоев. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР